Prinskeuze bij de Pierewaaiers

Prinsenkeuze 2018, een dorpsaangelegenheid

Na het succes van vorig jaar gaat carnavalsvereniging Pierewaaiers Bakel ook dit jaar viraal met haar Prinsenkeuze. Alle Bakelse inwoners kunnen de 55e prins van de Pierewaaiers, ofwel de jublieumprins, online nomineren om hem op de lijst te zetten als kandidaat. Er mogen maximaal 5 namen worden opgegeven. Tegelijkertijd kan men ook het boerenbruidspaar doorgeven.

Dit gaat als volgt, men gaat naar prinsenkeuze.pierewaaiersbakel.nl en volgt aldaar de instructies. Alle namen die doorgegeven worden, worden verzameld op een lijst waarna uit deze lijst de nieuwe Prins Carnaval 2018 en het nieuwe boerenbruidspaar wordt gekozen. Desbetreffende link staat online van zondag 24 september tot zondag 1 oktober. Dus iedereen heeft een week de tijd om te kiezen. Dit geldt voor iedereen dus zowel leden als niet leden.