Bekendmaking hoofdrolspelers Pierewaaiersrijk – III

Met nog minder dan twee weken tot het Prinsenbal wordt er in Bakel inmiddels druk gespeculeerd wie de nieuwe hoofdrolspelers worden van het nieuwe Carnavalsseizoen. Betreft de nieuwe Prins, was het volgende bekend ‘Hij is veel genoemd, hij gooit alles uit de kast, hij is een solist, hij weet veel van kampioenschappen, hij houdt van veel Tam Tam en hij zorgt voor jong en oud’. Hier kunnen de volgende hints bij geschreven worden:

• Hij is sportief;
• Hij is gekozen via .nl;
• Hij is een van de gekleurde.

Over het Boerenbruidspaar wordt inmiddels druk gebakkeleid wie het gaan worden. Inmiddels is het bekend dat ‘zij van bloemen houdt, dat ze er beide 2 hebben, dat hij geen schoenen heeft met klittenband, zij blijft bij het pottenbakken en meerdere zijn hen voor gegaan’. Bij deze tips kan het volgende erbij gezet worden:

• Een ander duifje in hetzelfde nest;
• Ze hebben elkaar al vaker gevonden.

Hopelijk wordt het speculeren steeds meer eenvoudig, maar hopen we desondanks toch dat het een verrassing blijft wie de nieuwe Hoofdrolspelers van Bakel worden. Tot 14 januari in residentie de Zwaan.

Allaaaaaaafffffff
De Perspierewaaier

Voor eerdere hints, zie Bekendmaking hoofdrolspelers Pierewaaiersrijk – II en Bekendmaking hoofdrolspelers Pierewaaiersrijk