Prins Bernard d’n Uurste

Do 14 okt 2021; er ligt een terugbel verzoek van Martien Kusters op kantoor, eerste ingeving; hij belt voor de bouw van de padelbanen bij tennisvereniging de Sprenk….. Niks vermoedend bel ik hem terug, ik heb 2 dingen; padelbanen de Sprenk en of ge dit joar prins wilt worre… Toen was het stil….. die zag ik niet aankomen!

Stiekem heb ik er wel eens over nagedacht, wat als ze je vragen? Thuis komend, tussen alle drukte van de kinderen breng ik Judith op de hoogte van het nieuwtje. Dat was schrikken. Na een kort betoog van Martien Kusters en even bezinning begonnen de kriebels te komen en hebben we volmondig JA gezegd tegen deze eervolle verkozen functie!

Waar we ja tegen zeiden wisten we niet precies, laat het maar gebeuren… 1 ding wisten we zeker het wordt een skonne carnaval in 2022! Maar… corona gooit roet in het eten, we moesten het nog een jaar voor ons houden om in 2023 te kunnen knallen!

Ik ben Bernard van den Heuvel, 40 jaar oud, geboren en getogen op ’t zand 1, zoon van Jan van Dorris van den Heuvel en Margriet Camps de laatste in de rij van 4 kinderen. Inmiddels 16 jaar samen met Judith Swinkels dochter van Rick en Gertie Swinkels van de Burgemeesterdiepstratenlaan ( Hellemunds bloed ) Onze 3 prachtige kinderen Fem ( 9), Kars (7) en Suus (5) maken ons geluk compleet.

Ondernemen is mij met de paplepel in gegeven door ons vader en ons moeder in hun boeren bedrijf. Op m’n 12de stond ik al op de loonlijst, op m’n 18de deelde ik samen met m’n broer en zussen al een plek in het bedrijf thuis. Begin 2006, toen ik net 23 was, besloot ik om m’n eigen onderneming te starten, dit deed ik samen met Arno Nooyen ( Veenmol ) Enkele jaren later heeft Carlo v Horssen ons team versterkt. Samen zwaaien wij de scepter binnen Novelbouw aan ’t Zand in Bakel.

Daarna startte we samen Vastgoed-Totaal en ’t Viltje, de rest wit Boakel bitter as wai….

Naast ons gezin en werk blijft er nog een beetje tijd over voor hobby’s.

Samen met onze kinderen naar de sportclub gaan en daar ons steentje bij te dragen bij Yellow Sox en Bavos.

Met vrienden genieten we op z’n tijd van goei eten en drinken en een fisje. Ook gaan we graag naar een live concert van een mooi stukje muziek.

Bij mooi weer zit ik graag op m’n Harley om een rondritje te maken.

Ons erf rondom m’n ouderlijk huis aan ’t zand 1 geeft genoeg gelegenheid en genoegdoening om buiten bezig te zijn en te ontspannen.

Jaarlijks reizen we meerderde keren naar Oostenrijk voor ons vaste OVC-uitje EN skivakantie met het gezin en vrienden.

Vroeger bouwde we met onze BAMI vrienden graag carnavalswagens om vervolgens 5 dagen volop te kunnen feesten. Nu gaan we met de kinderen naar de kindercarnaval en optochten. Mooi om te zien dat ook de kleinste pierewaaiers en pierewaaierinnekes carnaval een prachtig feest vinden. Dit jaar word de carnaval voor ons een speciale versie. We hebben allemaal 2 jaar extra kunnen broeien op mooie creaties voor de bonte-avonden, gevelversieringen en optocht. Wij hebben er héél veel zin in en hopen dit met alle inwoners van het Pierewaaiersrijk samen te kunnen vieren! 

Dus ik zeg : AN DE GANG!