Bekendmaking Jeugdpaar en Thema

Wat is het lang geleden, echt carnaval vieren!

Gisteren heeft de jeugdraad een mooie start mogen maken van hopelijk een verassend leuke carnaval…

Tijdens het spannende en zeer actieve spel ”jachtseizoen” hebben ze met z’n alle behoorlijk wat letters kunnen veroveren. Bij de residentie aangekomen hebben ze zich omgetoverd van echte jagers naar nette raadsleden en mochten ze met die letters de namen puzzelen van het nieuwe jeugdpaar. Er ontbraken er toch nog wel wat maar gelukkig stonden de 2 hoogheden zelf op:

Jeugdprins Dorus Kanters en Jeugdprinses Chelsey Schets.

Nadat de voorzitter de 2 had voorzien van hun prinsen/prinsessen kleding kregen ze de eerste Pierewaaierskrant overhandigd en volgde er meteen al een taak, het onthullen van de slogan van carnaval 2022 en deze luidt:

Niets houdt de Pieren tegen, geel en blauw kleuren de Baokelse wegen!

De bedenker van deze slogan, Dave van de Ven (en familie) heeft een mooi Pierewaaierspakket in ontvangst mogen nemen en hierna is de eerste officiële polonaise van carnaval 2022 ingezet. Jeugdprins Dorus, Jeugdprinses Chelsey en hun prachtige jeugdraad heeft er meteen een feestje van gemaakt bij Het Viltje.

Wil je meer weten over het jeugdpaar? Bezoek dan hun eigen pagina waar ze zichzelf voorstellen.