Carnaval 2022

De Pierewaaiers hebben niet stilgezeten tijdens de coronaperiode. Carnaval in het Pierewaaiersrijk was er altijd al eentje om niet te missen, maar toch hebben we gekeken naar wat er nóg beter kan.

De grootste veranderingen:

Pierebruiloft

Dit jaar mogen de klompen en de boerenkiel thuis blijven. In plaats van een Boerenbruiloft hebben we een Pierebruiloft. Het thema zal dit jaar bepaald worden door het Pierepaar, dus tot aan de onthulling zal het spannend blijven wat het thema van de bruiloft zal worden! Daarnaast zullen er ook verschillende aanpassingen aan de opbouw van de dag gedaan worden, maar daarover later meer!

Ook vindt de bruiloft op een andere dag plaats: in plaats van op de zondag, zal de bruiloft op de carnavalsdinsdag plaatsvinden.

Familiedag

Op de zondag zal er een familiedag plaatsvinden, waarbij iedereen van jong tot oud welkom is. Aan de invulling van deze dag wordt nog hard gewerkt, maar de bedoeling is dat deze dag voor eenieder wat wils zal bieden, van jong tot oud. Met alle leeftijdsgroepen zal rekening gehouden worden. Met de familiedag op de zondag komt de kindermiddag op de dinsdag te vervallen.