Carnaval 2021

Pierewaaiers en Pierewaaierinnekes! Het carnavalsseizoen is weer losgebarsten. Dit jaar een ander programma als andere jaren, maar ook dit jaar gaan we er iets moois van maken!

Zoals jullie vorige week al hebben kunnen lezen, hebben we dit jaar geen hoofdrolspelers, en dus ook geen prins met zijn leus. Om van Carnaval 2021 bij de Pierewaaiers toch iets te maken, hebben we dit jaar een thema:


De Bakelse kerk in de Pierewaaierskleuren

Ge kiekt oew eige skèel, Baokel kleurt mi dizze carnaval blauw en gèel!’

Om dat wat extra kracht bij te zetten hebben wij de Bakelse kerk alvast in de Pierewaaierskleuren gegoten. Wij hopen dat jullie ons voorbeeld volgen. Laten jullie samen met ons heel Bakel en omstreken scheel kijken van al het blauw en geel? Of je nou door het Pierewaaiersrijk heen fietst, loopt of rijdt: het moet duidelijk zijn dat hier Carnaval gevierd wordt!

Nog niet genoeg motivatie? Dan doen we er nog een schepje bovenop! Er zijn zes zorgvuldig samengestelde Boakelse horecapakketten te winnen. Drie daarvan zullen vergeven worden door een jury. De andere drie zullen verdeeld worden op basis van publieksstemmen!

Houd onze website en Facebook in de gaten voor meer informatie over de regelementen en aanmelden!