Carnaval 2021

Pierewaaiers en Pierewaaierinnekes!

Aanstaande zaterdag zou het Prinsenbal plaatsgevonden hebben in onze Residentie ‘t Viltje en zouden we aan jullie het Jeugdprinsenpaar, het Boerenbruidspaar en natuurlijk Prins Carnaval 2021 voorgesteld hebben. Deze laatste week voor het Prinsenbal zou er eentje zijn waarin iedereen druk bezig zou zijn met de hints. Wie zouden de hoofdrolspelers van 2021 nou worden?

We weten inmiddels allemaal dat het anders is. De prins heeft dit jaar niet kunnen shoppen voor een nieuw pak en ook het boerenbruidspaar kon niet terecht bij de boerenbruidsmodezaak. Maar de Pierewaaiers zouden de Pierewaaiers niet zijn als we toch niet iets in petto hadden. En hoe beter dat aan te kondigen dan met de gebruikelijke hints?

Onze Speurpierewaaier is dus druk aan het werk gegaan. Hij heeft de volgende hints los weten te peuteren over Carnaval 2021 bij de Pierewaaiers:

  1. De mensen ze slapen, de wereld is dicht, maar dan denk ik aan Bakel…
  2. Carnaval 2021 wordt een kleurrijk geheel
  3. Carnaval 2021 wordt er eentje om je scheel op te staren!

Weet jij het al? Op 9 januari om 11 over 11 maken wordt er meer bekend. Houdt onze Website en de Facebook daarom goed in de gaten!

Alaaf!