Prinsenbal – Laatste Hints!

Met het Prinsenbal in het verschiet is Bakel in rep en roer over wie de nieuwe hoofdrolspelers worden met carnaval. Op zaterdag 11 januari vindt het Prinsenbal plaats in Residentie Café-Zaal ’t Viltje. De zaal gaat open vanaf 20:00 uur, waarna Prins Teun d’n Uurste, Jeugdprins Tom, Jeugdprinses Irene en het boerenbruidspaar Paul en Carla hun intrede doen in de zaal. Uiteraard onder begeleiding van de Dansmariekes, Raad van Elf en Hofkapel ’t Is Deeger Wa.

Om 20:30 uur start het programma van die avond. Waarna er langzaamaan naar de bekendmaking van de nieuwe hoofdrolspelers gewerkt wordt! Ook dit jaar komen de ex-Prinsen rond met de tombola van ‘trek de Prins’. Pakt u de goede envelop eruit dan komt uw naam in de grabbelton en wie weet wint u een van die prachtige prijzen!

Wat betreft de prins, over hem was het volgende al bekend:  

 • Hij is om op te eten.
 • Vijf is een belangrijk getal van hem.
 • Staat hij op het veld of in het veld.
 • Hij is een echte carnavalsvierder.
 • Hij is geen kabouter die hout hakt.
 • Werken met varkens, of is hij een varken.
 • Staat hij vaker voor de bar of achter de bar.
 • Hij ziet door de bomen het bos niet meer.

Het volgende hints zijn deze week nieuw:

 • Heeft hij een inburgerscurcus goed afgelegd.
 • Hij is niet de jongste en ook niet de oudste.
 • Speelt de stem weide.

Ook hebben de Pierewaaiers dit jaar een boerenbruidspaar. En ook over hen was het een en ander al bekend:

 • Hij is sportief
 • Ze heeft groene vingers
 • Wie is er nou van de koude kant?
 • Hij heeft de kleuren geel en blauw hoog zitten

Daar komen de volgende nieuwe hints bij:

 • Ze is geen katje om zonder handschoenen vast te pakken
 • Ze zijn beide mans genoeg

Weet jij het nog niet zo zeker met de bovenstaande hints, of wil je graag weten of je het goed geraden hebt? Kom dan zaterdag 11 januari a.s. naar het Prinsenbal in Residentie ’t Viltje, waar de nieuwe hoofrolspelers onthuld zullen worden.