Boerenbruidspaar: Paul van Kuijlenburg en Carla Jaspers

Boerenbruidspaar: Paul Kuijlenburg en Carla Jaspers

Wai zèn ut boeruhbroidspaar van 2019!!!

Hai: Paulus Petrus Timotheus van Kuijlenburg. Zoon van Petrus van Kuijlenburg van de Veendijk oit de Zaajlberg en Johanna van den Einden van ’t  Ginnenend, achter Marco Gas, oit Boakel.

Ik ben getrouwd mè Joyce Martens, inne van d’n Board. Ik heb drie kiendjes, min toppers: Janske, Kees en Guusje. Tiggeworrig werk ik in Hellimond, um ze doar wa bij te brenge. Ik heb gin hobby’s, doe nie an sport, mar drink wel gèr un bierke bij Heine!

Veul tijd heb ik besteed an Bakeliet en Bløk en Pumps, mar naw goa ik allein nog mar vur min nei vrouw.

Tis mar goe da ik naw goa trouwen, want anders waar minne Volvo nog nie af gewist. 

Zai: Catharina Johanna Elisabeth d’n Haan, dochter van Gerrit d’n Haan, van d’n Boeruhbond en Riekie Bouwmans, inne van de 14.

Ik ben getrouwd mè de Jas, die is nie van d’n Board. Ik heb ôk drie skatte van kiendjes: Vieve, Stijn en Elke. Het ontwikkelingswerk in Hellimond heb ik al gehad. Da halde niks oit. Naw probeer ik wa leve in de brouwerij te brenge in Liessent. Ik heb wel hobby’s: ik punnik gèr.

Ik besteed veul tijd an Bakelleien. We weten nog nie of we het di joar wir goan doen, omdè ik veul tijd in minne neie mens moet stèke.

Wai hebbe an veul dinge skijt, mar hier hebbe we zin in!!

Dus zoals ut bekende gezegde al zi: Wie un Kuijl graaft vu un Haan, valt d’r zelluf in!