Prins Teun d’n Uurste

Prins Teun d’n Uurste

Carnaval,

Wat een feest is dat ieder jaar weer. Afgelopen jaar 2018 het jubileum gehad met prins Paul d’n uurste en een schitterend piereconcert!

Van jongs af aan altijd al bij de carnaval betrokken geweest. Van een wagen bouwen op een skelter en met de jeugdoptocht mee doen tot optreden met de 3k’s op het liedjes festival. Ook met de kameraai een paar jaar een skonne wagen gebouwd. Als klein menneke heb ik de carnaval ook al eens van dichterbij meegemaakt, in 2006 was ons Leona jeugdprinses. 2 jaar later werd ik helaas geen jeugdprins die eer ging toen naar Chris Verhoeven. Nu 11 jaar later word het werkelijkheid, een jongensdroom die uit komt, prins van de pierewaaiers!

Ik zal me even voorstellen.

Teun Sleegers 23 jaar.

Geboren en getogen in het pierewaaiersrijk.

Zoon van Benjo en Lianne.

Vriend van Ilze uit Venhorst een Peeltuuterinneke.

Heb nu 3 jaar een eigen bedrijf, Sleegers metaaltechniek. Waar ik veel tijd en energie in stop om er iets moois van te maken. Inmiddels zijn we dagelijks met een man of 8 aan het werk op de Houtakker. We houden ons bezig met allerlei constructie plaat en laswerkzaamheden in staal, rvs en aluminium. Voor bedrijf en particulier. Je kunt het zo gek niet bedenken of we maken het.

Handballen en motorcross zijn de sporten waar ik me mee bezig  hou.

Ook ieder jaar bij de zeskamp ben ik van de partij met het opbouwen en afbreken. Skonne nieuwe spellen maken is meestal m’n taak. een schitterend evenement voor jong en oud.

Met de kameraai vrijdagsavond naar jut en jul een lekker biertje drinken en een hapje eten doe ik graag.

Maar nu is het zover carnaval 2019  kan wat mij betreft beginnen. Alle pierewaaiers en pierewaaierinnekes, jong en oud, groot en klein:

Mi dees carnaval lassen wai niks af!