Agenda Toevoegen

Nooit een evenement van De Pierewaaiers missen? Wilt u ook altijd de evenementen van De Pierewaaiers in uw agenda  zien staan? Dat kan!

Het is mogelijk om de kalender van de website als internetkalender toe te voegen aan uw eigen agenda. De link die u hiervoor nodig heeft, is als volgt: https://pierewaaiersbakel.nl/?ical=1.

In Outlook voegt u deze kalender toe door op ‘Open Calendar’ te drukken en dan te kiezen voor de optie ‘From Internet’ en dan de bovenstaande link in te vullen (klikken op bovenstaande link downloadt alleen de huidige agenda, op die manier wordt de agenda niet automatisch geüpdatet). Dan komt deze agenda naast uw andere agenda’s in Outlook te staan (deze kunt u dan met een vinkje aan of uit zetten). Ook in Google Calendar en Outlook.com is het mogelijk om deze kalender op een vergelijkbare manier toe te voegen.

Let wel op dat de webkalender geen rekening houdt met zomer- en wintertijd, waardoor evenementen een uur fout kunnen staan. In de beschrijving van het evenement staat wel de correcte tijd.

Handleidingen:
Google Calendar: http://visihow.com/Use_webcal_url_to_add_a_calendar_to_google_calendar
Outlook.com: https://support.office.com/en-us/article/Import-or-subscribe-to-a-calendar-in-Outlook-com-or-Outlook-on-the-web-CFF1429C-5AF6-41EC-A5B4-74F2C278E98C