Pierepaar: Gert-Jan van Ansem en Mara Brouwers

Mara

Ik zal me even voorstellen: Mijn naam is Mara Brouwers. Ik ben de dochter van Louis en Marion  Brouwers, zus(je) van  Dirk, Daan en Lisa Brouwers. Ik ben opgegroeid tussen het puin en de tractors op het Ravensgat. Met Wessel van den Broek ben ik nu bijna 10 jaar samen en hebben we een huis gebouwd op het Ven, waar we al eventjes wonen. Ik werk al een aantal jaren in de apotheek als apothekersassistente in Lieshout en Aarle-Rixtel. Verder ben ik graag in de kroeg of op een festival te vinden en speel ik af en toe nog een potje handbal bij dames 3 van Acritas. Gert-Jan ken ik al jaren vanuit het handballen. We staan ook elk jaar samen op zaterdag friet te bakken bij de 6-kamp en zijn al een paar keer samen naar de zwarte cross gegaan. Toen Marlie Bouwmans in 2021 me vroeg om het vernieuwde pierepaar te worden, hoefde ik daarom dus ook niet lang te twijfelen wie ik zou vragen. Ik heb er heel veel zin in en we gaan er dit jaar in ieder geval een super leuke carnaval van maken!

Gert-jan

Mijn naam is Gert-Jan van Ansem. Ik ben de oudste zoon van Sander en Anke van Ansem, opgegroeid op d’n Oldert en broer van Fanneke, Daan, Mara en Willem van Ansem

Ondertussen woon ik al enkele jaren in de Emmastraat samen met Juul Beijers met wie ik alweer ruim 11 jaar een relatie heb.

Ik werk 4 dagen in de week als allround monteur bij Staalbouw Hendriks in Veghel en 2 dagen voor  mijn eigen las en montage bedrijf wat ik ruim een jaar geleden ben gestart.

Voor de afleiding zaalvoetbal ik nog bij het team van Geurts en handbal ik bij de Heren 1 van Acritas en binnen deze club heb ik ook nog een functie als bestuurslid.

Verder ben ik regelmatig in de kroeg of een festival te vinden om een alcoholische versnapering te nuttigen met mijn vrienden of andere goede bekenden. Ook ben ik ondertussen alweer 15 jaar lid van de Raad van Elf van CV de Pierewaaiers

Toen Marlie Bouwmans anderhalf jaar geleden belde dat er iemand in Bakel was die met mij wilde trouwen werd het even stil aan de andere kant van de telefoon, maar na met het thuisfront overlegd te hebben, teruggebeld en toch maar JA gezegd. Toen kreeg ik te horen dat Mara Brouwers degene was die met mij het Piere huwelijksbootje in wilde. Na dit goede nieuws zijn we meteen gestart met de voorbereidingen en hopen we er samen met jullie een skitterende carnaval van te maken.

Wild West, Bakel Best!