Straat- en Gevelversiering

Wanneer

17/02/2023 - 19/02/2023    
Hele dag

Waar

Bakel
Bakel, Bakel, 5761, Noord - Brabant
Kaart wordt geladen...

Heb jij jouw straat en/of gevel ook zo mooi versierd? Meld je dan snel aan voor de Straat- en Gevelversiering. Samen zorgen wij ervoor dat voor dat heel Bakel er carnavalesk uitziet deze carnaval! Hieronder vind je meer informatie over hoe deel te nemen en wat er te winnen valt.

Jurering

Juryprijzen

De jurering zal plaatsvinden op zaterdag 18 februari. De juryprijzen zullen verdeeld worden door een jury bestaande uit 3 personen. De 3 volgens de jury best versierde huizen of straten zullen in de prijzen vallen. De jury beoordeelt de inzendingen op de volgende aspecten:

  • Originaliteit en idee
  • Afwerking
  • Carnavalesk

Het onderdeel Carnavalesk telt daarbij dubbel.

Publieksprijs

Om mee te doen voor de publieksprijs word je gevraagd om uiterlijk woensdag 15 februari om 17:00u een foto met onderschrift op te sturen naar gevel@pierewaaiersbakel.nl (kan ook met onderstaande aanmelding meegestuurd worden). Deze zal samen met de andere foto’s uiterlijk woensdag 15 februari om 20:00u op Facebook gepubliceerd worden in het album ‘Straat- en Gevelversiering 2023’. Vanaf dat moment moet je ervoor zorgen dat jouw foto zoveel mogelijk likes verzamelt (dus alleen likes in het album op de Pierewaaiers-site zijn geldig!). De 3 foto’s die op zaterdag 18 februari om 18:00u de meeste likes hebben verzameld vallen in de prijzen.

Prijsuitreiking

De prijzen bestaan uit 6 zorgvuldig in samenwerking met de Bakelse horeca samengestelde horeca-pakketten. De prijzen zullen maandag 20 februari rond 19:00u bekend gemaakt worden tijdens de uitreiking van de optocht. Ook zullen de prijswinnaars op de site en Facebook van de Pierewaaiers gepubliceerd worden.

Algemeen

Teksten en uitbeeldingen die de openbare orde schenden kunnen tot diskwalificatie leiden.

Aanmeldformulier

Opgave  is mogelijk tot en met woensdag 15 februari 17:00u.

Inschrijvingen gesloten!