Straat- en Gevelversiering

Datum/Tijd
Date(s) - 12/02/2021 - 14/02/2021
Hele dag

Locatie
Bakel Centrum

Categorieën Geen Categorieën


Ge kiekt oew eige skèel, Baokel kleurt mi dizze carnaval blauw en gèel!

Heb jij jouw straat en/of gevel ook zo mooi versierd? Meld je dan snel aan voor de Straat- en Gevelversiering. Samen zorgen wij ervoor dat voor dat heel Bakel met deze carnaval scheel kijkt van het blauw en geel! Hieronder vind je meer informatie over hoe deel te nemen en wat er te winnen valt.

Jurering

Juryprijzen

De jurering zal plaatsvinden op zaterdag 13 februari. De juryprijzen zullen verdeeld worden door een jury bestaande uit 3 personen. De 3 volgens de jury best versierde huizen of straten zullen in de prijzen vallen. De jury beoordeelt de inzendingen op de volgende aspecten:

  • Originaliteit en idee
  • Afwerking
  • Carnavalesk

Het onderdeel Carnavalesk telt daarbij dubbel.

Publieksprijs

Om mee te doen voor de publieksprijs word je gevraagd om uiterlijk woensdag 10 februari om 17:00u een foto met onderschrift op te sturen naar gevel@pierewaaiersbakel.nl (kan ook met onderstaande aanmelding meegestuurd worden). Deze zal samen met de andere foto’s uiterlijk woensdag 10 februari om 20:00u op Facebook gepubliceerd worden in het album ‘Straat- en Gevelversiering 2021’. Vanaf dat moment moet je ervoor zorgen dat jouw foto zoveel mogelijk likes verzamelt (dus alleen likes in het album op de Pierewaaiers-site zijn geldig!). De 3 foto’s die op zaterdag 14 februari om 18:00u de meeste likes hebben verzameld vallen in de prijzen.

Prijsuitreiking

De prijzen bestaan uit 6 zorgvuldig in samenwerking met de Bakelse horeca samengestelde horeca-pakketten. Alle prijzen zullen zaterdag 13 februari rond 20:00u bekend gemaakt worden tijdens de live-stream van de carnavalseditie van de Vrienden van Bakel. Zondag 14 februari zullen de prijswinnaars ook op de site en Facebook van de Pierewaaiers gepubliceerd worden. De prijzenpakketten worden op een coronaproof wijze bij de prijswinnaars langsgebracht.

Algemeen

Neem bij het versieren van uw gevel of straat de coronaregels in acht. Teksten en uitbeeldingen die de openbare orde schenden kunnen tot diskwalificatie leiden.

Aanmeldformulier

Opgave  is mogelijk tot en met woensdag 10 februari 17:00u.

* Geeft verplicht veld aan

Acceptable file types: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maximum file size: 1mb.