Pierebruiloft

Wanneer

21/02/2023    
14:00 - 23:59

Waar

Bakel
Bakel, Bakel, 5761, Noord - Brabant
Kaart wordt geladen...

Dit jaar zal het geen Boerenbruiloft zijn, maar een Pierebruiloft. Het Pierepaar zal zelf het thema uitkiezen. Ben jij net zoals ons ook benieuwd wat dat thema gaat worden?

Let op! De bruiloft zal plaatsvinden op de dinsdag, op de zondag zal de familiedag plaatsvinden!

Ook dat is mogelijk. Meld je aan door onderstaand formulier te in te leveren voor 19 februari 2017!

Beletselen boerenbruiloft

Programma Boerenbruiloft

Dit jaar bezoeken wij maar één café en is de trouwplechtigheid in Residentie de Zwaan. Daar worden ook de beletsels uitgevoerd. Dit jaar is het ook mogelijk om een stukje,liedje,abctje, etc. voor te dragen. Eten is dit jaar niet meer aan lange tafels, maar gebeurd gewoon tijdens de ceremonie wanneer je zelf wil. Het eten wordt verzorgd door de Zwaan en is te verkrijgen op vertoon van de pierpeuzelkaart. Gewoon zo “uit het vuistje”. De ceremonie wordt in goede banen geleid door ambtenaar Penny en ceremoniemeester Kayl. Ongedwongen, gezellig en met de nodige beletsels dus. Het geheel wordt opgeluisterd met liedjes uit onze feestgids die we uit volle borst mee kunnen zingen. (Zoals de biercantus liederen) Dus volop vermaak. We sluiten af met een ouderwets gezellig boerenbal met dj Kayl.

Boerenmaal

Dit jaar zal er niet meer gedineerd worden aan lange tafels, maar kun je “uit het vuistje” eten. Het eten is te verkrijgen op vertoon van de Pierpeuzelkaart. Deze zijn tot 19 februari verkrijgbaar bij Residentie de Zwaan. Voor €9,- heb je een grote kaart met 5 peuzels en voor €5,- heb je een kinderkaart met 3 peuzels.

Boerenbal

Zoals elk jaar zal ook dit jaar deze mooie dag afgesloten worden met het boerenbal.