Optocht

Wanneer

20/02/2023    
14:00 - 16:00

Waar

Bakel Centrum
Centrum, Bakel, 5761
Kaart wordt geladen...

Zoals het met carnaval beaamt hebben de Pierewaaiers uiteraard een optocht! En een skônne, zoals altijd! De optocht start om 14.00 uur vanuit de Dorpsstraat naar de Hendriksstraat, Randwijk, Julianastraat, Willemstraat, Bernhardstraat, Wilhelminastraat, Julianastraat, Dorpsstraat, v.d. Poelstraat, Schoolstraat en en uiteindelijk de Nieuwe Uitleg. Na de optocht volgt de prijsuitreiking voor de jeugd en vervolgens voor wagens buiten Bakel. In de avond, om 20:00 uur, volgt prijsuitreiking voor volwassen. Beide vinden plaats in de zaal van residentie ‘t Viltje. Tussendoor kan nog gefeest worden tussen de carnavalswagens tijdens de afterparty op het plein!

Route:

 

De optocht start om 14.00 uur vanuit de Dorpsstraat naar de Hendriksstraat, Randwijk, Julianastraat, Willemstraat, Bernhardstraat, Wilhelminastraat, Julianastraat, Dorpsstraat, v.d. Poelstraat, Schoolstraat en en uiteindelijk de Nieuwe Uitleg.

Inschrijving nog niet geopend.

Regelement

Via onderstaande link kunt u het optochtregelement downloaden.

Download hier het reglement

Afterparty

De afgelopen jaren heeft er na de optocht een groot feest op het plein plaatsgevonden. Om dit in goede banen te kunnen leiden, moet u zich hiervoor ook opgeven. Via onderstaande link kunt u het inschrijfformulier voor de afterparty van de optocht downloaden.

Download hier het inschrijfformulier

Inschrijvingen afterparty gesloten!

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk met de onderstaande inschrijfformulieren. Natuurlijk is het ook nog mogelijk om de inschrijfformulieren te downloaden.

LET OP: Inschrijven is niet meer mogelijk voor buitendorpse deelnemers!!

Inschrijven Optocht Jeugd

* Geeft verplicht veld aan

Opgaveformulier downloaden:
Download Opgaveformulier Jeugd

Inschrijven Optocht Volwassenen

Inschrijvingen Wagens gesloten!
* Geeft verplicht veld aan

Opgaveformulier downloaden:
Download Opgaveformulier Volwassenen