Jeugd Carnavalsquiz

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 13/02/2021
17:30 - 19:00

Locatie
Thuis op de Bank

Categorieën Geen Categorieën


Op carnavalszaterdag presenteren de Pierewaaiers de Jeugd Carnavalsquiz. Lekker met het gezin op de bank en met het bord op schoot de carnavalsquiz maken! Voor de ouders een opwarmertje voor het avondprogramma, voor de jeugd een leuke mogelijkheid om deze bijzondere carnavalszaterdag lekker carnavalesk af te sluiten!

De Quiz

Deze carnavalsquiz bestaat uit 3 ronden met ieder 10 vragen. Voor elke ronde zal er een filmpje van ongeveer 10 minuten op onze Facebook verschijnen. Het eerste filmpje zal verschijnen om 17:30u, de tweede om 18:00u en de derde om 18:30u. Vanaf het moment dat de filmpjes online komen, is er steeds 20 minuten om de quiz in te vullen. Dit moet je doen via een digitaal invulformulier, dus zorg dat je een tablet of smartphone bij de hand hebt! Ook is er een speciale challenge tijdens de quiz waarmee bonuspunten te verdienen zijn, maar die gaan we natuurlijk nog niet verklappen !

Doelgroep

De quiz is gericht op kinderen van groep 4 tot groep 8, waarbij de kinderen uit de groepen 7 en 8 waarschijnlijk zelfstandig deel kunnen nemen aan de quiz.

Prijzen

Zoals bij elke quiz zijn er ook bij deze quiz prijzen te winnen! Deze zullen op carnavalszondag uitgereikt worden aan de beste inzendingen!