Boerenbruiloft

Datum/Tijd
Date(s) - 23/02/2020
14:00 - 23:59

Locatie
Bakel

Categorieën Geen Categorieën


Op zondag 23 februari vindt de bruiloft plaats van onze Boerin Marlie en onze Boer Thijs. We verzamelen om 14:00 uur bij de Residentie ‘t Viltje, waarna er gezamenlijk op weg wordt gegaan naar het boerenpaar. Nadat het boerenpaar samen is gekomen is het tijd voor de huwelijksbeletsels welke uitgevoerd worden op verschillende plaatsen in Bakel. Onder andere in café de Midnight en café de Gouden Leeuw. Vervolgens treden Thijs en Marlie onecht in het huwelijk. Na de huwelijksvoltrekking kan er genoten worden van het boerenmaal.

 

Aansluitend op de plechtigheid kan iedereen het kersverse boerenpaar feliciteren op de receptie, welke om 19:00 uur aanvangt! Het avondprogramma, gevolgd op de receptie, is voor iedereen toegankelijk!

Ook dat is mogelijk. Meld je aan door onderstaand formulier te in te leveren voor 19 februari 2017!

Beletselen boerenbruiloft

Programma Boerenbruiloft

Dit jaar bezoeken wij maar één café en is de trouwplechtigheid in Residentie de Zwaan. Daar worden ook de beletsels uitgevoerd. Dit jaar is het ook mogelijk om een stukje,liedje,abctje, etc. voor te dragen. Eten is dit jaar niet meer aan lange tafels, maar gebeurd gewoon tijdens de ceremonie wanneer je zelf wil. Het eten wordt verzorgd door de Zwaan en is te verkrijgen op vertoon van de pierpeuzelkaart. Gewoon zo “uit het vuistje”. De ceremonie wordt in goede banen geleid door ambtenaar Penny en ceremoniemeester Kayl. Ongedwongen, gezellig en met de nodige beletsels dus. Het geheel wordt opgeluisterd met liedjes uit onze feestgids die we uit volle borst mee kunnen zingen. (Zoals de biercantus liederen) Dus volop vermaak. We sluiten af met een ouderwets gezellig boerenbal met dj Kayl.

Boerenmaal

Dit jaar zal er niet meer gedineerd worden aan lange tafels, maar kun je “uit het vuistje” eten. Het eten is te verkrijgen op vertoon van de Pierpeuzelkaart. Deze zijn tot 19 februari verkrijgbaar bij Residentie de Zwaan. Voor €9,- heb je een grote kaart met 5 peuzels en voor €5,- heb je een kinderkaart met 3 peuzels.

Boerenbal

Zoals elk jaar zal ook dit jaar deze mooie dag afgesloten worden met het boerenbal.