Boerenbruiloft

Datum/Tijd
Date(s) - 03/03/2019
14:00 - 23:59

Locatie
Bakel

Categorieën Geen Categorieën


Deze dag staat helemaal in het teken van ons Boerenbruidspaar. We starten om +/- 14.00 uur met het afhalen van het aanstaande bruidspaar vanaf onze residentie. Na de traditionele optocht zullen zij in Residentie de Zwaan door onze eigen carnavaleske ambtenaar van de burgerlijke stand in de onecht met elkaar worden verbonden. Aansluitend is er een bruiloftsmaal in de residentie en daarop volgend de traditionele receptie waarbij alle belangstellenden het kersverse bruidspaar mag komen feliciteren. En als afsluiter natuurlijk een groot feest in de vorm van ons Boerenbal, die ook plaats zal vinden in onze residentie. Zeker voor het Boerenpaar, maar eigenlijk voor iedereen, een hele mooie (maar vooral gezellige) dag.

Ben jij erg blij met dit huwelijk en wil je dit vieren door een liedje of stukje voor te dragen tijdens de trouwshow of tijdens boerenbal? Dat kan! Je/jullie word(en) dan naar voren geroepen tijdens deze show! Of ben je er juist op tegen, en moeten ze nog een hindernis nemen? Heb jij nog leuke foto’s en/of anekdotes!

Laat ons dan meegenieten op de boerenbruiloft!

Ook dat is mogelijk. Meld je aan door onderstaand formulier te in te leveren voor 19 februari 2017!

Beletselen boerenbruiloft

Programma Boerenbruiloft

Dit jaar bezoeken wij maar één café en is de trouwplechtigheid in Residentie de Zwaan. Daar worden ook de beletsels uitgevoerd. Dit jaar is het ook mogelijk om een stukje,liedje,abctje, etc. voor te dragen. Eten is dit jaar niet meer aan lange tafels, maar gebeurd gewoon tijdens de ceremonie wanneer je zelf wil. Het eten wordt verzorgd door de Zwaan en is te verkrijgen op vertoon van de pierpeuzelkaart. Gewoon zo “uit het vuistje”. De ceremonie wordt in goede banen geleid door ambtenaar Penny en ceremoniemeester Kayl. Ongedwongen, gezellig en met de nodige beletsels dus. Het geheel wordt opgeluisterd met liedjes uit onze feestgids die we uit volle borst mee kunnen zingen. (Zoals de biercantus liederen) Dus volop vermaak. We sluiten af met een ouderwets gezellig boerenbal met dj Kayl.

Boerenmaal

Dit jaar zal er niet meer gedineerd worden aan lange tafels, maar kun je “uit het vuistje” eten. Het eten is te verkrijgen op vertoon van de Pierpeuzelkaart. Deze zijn tot 19 februari verkrijgbaar bij Residentie de Zwaan. Voor €9,- heb je een grote kaart met 5 peuzels en voor €5,- heb je een kinderkaart met 3 peuzels.

Boerenbal

Zoals elk jaar zal ook dit jaar deze mooie dag afgesloten worden met het boerenbal.